Skip to content
Verbroedering

Verbroedering

Verbroedering is een karaktervolle quadrupel! Het is een van onze zwaarste bieren. We hebben 6 moutsoorten, 2 hoppen en verschillende kruiden verbroederd tot een heerlijk bovengistend bier.

We dragen niet voor niets de naam “De Lastige Broertjes”… smaken en meningen verschillen. Het komen tot de juiste smaak is één ding. En dan nog een bijpassende naam…
Trots op wat we samen bereikt hebben en eensgezind over wat we willen bereiken. Er is dan ook maar een naam mogelijk voor dit nieuwe bier: “Verbroedering”.

Bier verbindt, bier verbroedert! En onze Verbroedering in het bijzonder.

Een quaddrupel met karakter

Verbroedering is een karaktervolle quaddrupel! Het is een van onze zwaarste bieren. We hebben 6 moutsoorten, 2 hoppen en verschillende kruiden verbroedert tot een heerlijk bovengistend bier.

Een donker bier van 9,5% met tonen van karamel, chocolade en drop. De eerste slok is romig, zoet met de kruidige smaak van drop. De afdronk is warm, licht boterig en laat een vanille achtig aroma achter. Deze smaak blijft even hangen waarna je verlangt naar de volgende slok. Dit bier wordt het beste gedronken op een temperatuur tussen de 10 en 14 graden.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Back To Top