Cookie Privacy PolicyCookie Privacy Policy

HomeBierenVerbroedering

Verbroedering

"1) Aaneensluiting 2) Affinage 3) Broederschap 4) Eensgezindheid 5) Fraterniteit 6) Gilde 7) Het fraterniseren 8) Verzoening"

Na de introductie van ’t Wosterhout’s Snollebolleke hebben we niet stil gezeten. Met enthousiasme zijn we verder gaan brouwen. Vele brouwsels zijn gepasseerd. Liters bier hebben we geproefd en laten proeven. Om uiteindelijk tot een karaktervolle quaddrupel te komen.

We dragen niet voor niets de naam “De Lastige Broertjes”…  smaken en meningen verschillen, het komen tot de juiste smaak is ėėn ding en dan nog een naam.  Trots op wat we samen bereikt hebben en eensgezind over wat we willen bereiken. Er is dan ook maar een naam mogelijk voor dit nieuwe bier: “Verbroedering”.

Een eerbetoon aan alle broeders, matties, gabbers en vrienden die elkaar door dik en dun steunen!
Bier verbindt bier verbroedert! En onze Verbroedering in het bijzonder.

Een quadruppel met karakter

Verbroedering is een karaktervolle quaddrupel! Het is een van onze zwaarste bieren. We hebben 6 moutsoorten, 2 hoppen en verschillende kruiden verbroedert tot een heerlijk bovengistend bier.

Smaakvol

Een donker bier van 9,5% met tonen van karamel, chocolade en drop. De eerste slok is romig, zoet met een de kruidige smaak van drop. De afdronk is warm, licht boterig en laat een vanille achtige aroma achter en blijft eventjes hangen waarna je verlangt naar de volgende slok.Dit bier heeft een alcohol percentage van 9,5% en wordt het beste gedronken op een temperatuur tussen de 10 en 14 graden.

Verbroeder je mee met je vrienden in 't cafe?

Op zaterdag 2 december presenteren wij Verbroedering in café Oud Brabant in Oosterhout. Het wordt een gezellige middag waarbij je de Verbroedering kunt proeven. Vorig jaar hadden we de eer dat Stefan Huisman, burgemeester van Oosterhout, officieel de eerste fles Snollebolleke in ontvangst nam. Dit jaar hebben we opnieuw de eer een bekende hoogwaardigheidsbekleder te mogen ontvangen die officieel de eerste fles Verbroedering zal openen. Wie dat zal zijn, houden we nog even voor ons. Op onze facebookpagina www.facebook.nl/delastigebroertjes lees je meer over deze bijzondere dag.

Thuis verbroederen met je familie of vrienden?

Vanaf 4 december is de Verbroedering ook verkrijgbaar bij de slijterij. Kijk op onze facebookpagina www.facebook.nl/delastigebroertjes welke slijters mee doen aan de introductieactie.

Speciale vrienden verdienen een Speciale Editie!

Om de introductie van dit mooie bier te vieren, brengen we 100 Speciale Edities van de Verbroedering uit. Inmiddels is deze actie gesloten en is het niet meer mogelijk om een Special Edition online te bestellen.

Lees meer

DLB Imperator

WILLEM VAN ERVEN
EMILE VAN KERKOERLE
BART GEEFSHUIJSEN

Hebben voor DLB een onvergetelijke daad verricht en mogen voor eeuwig de titel DLB Imperator dragen.

JSN Yoyo template designed by JoomlaShine