Cookie Privacy PolicyCookie Privacy Policy

HomeBierenWosterhouts Snollebolleke

't Wosterhouts Snollebolleke gaat naar het Cafe!

We experimenteren continue met verschillende ingrediënten om het lekkerste bier te brouwen. We krijgen de laatste tijd steeds meer vraag naar ons blond bier, Worsterhout’s Snollebolleke. De reacties zijn dan ook lovend.

Om dit prachtige blond bier op de tap in het café en bij je favoriete slijter te krijgen, zijn we op 1 september 2016 gestart met de crowdfundungsactie "Neem jij ze mee naar het café?". Door de crowdfundingsactie kwam er niet alleen budget vrij, maar gepolste we ook de animo voor het bier. We kunnen wel zeggen dat die animo overweldigend is gebleken. Het streefbedrag van €2.500,- is ruimschoots overschreden.
Per 1 november 2016 is de crowdfundingsactie gesloten. Het eindbedrag is maar liefst €4.240,-. Namens De Lastige Broertjes: Hartelijk dank voor jullie vertrouwen en funding!

Het brouwen gaat van start!

Na 2 spannende maanden van crowdfunden en een heleboel voorbereiden voor de brouw van 750 liter Snollebolleke, is het eindelijk zover. 19 november starten we in samenwerking met De 3 Horne, een gerenommeerde brouwerij in Brabant, met het brouwen van 't Wosterhouts Snollebolleke.
Nadat het blond bier gebrouwen is, moet het 3 weken gisten voordat het bier gebotteld kan worden. Vervolgens gist het biertje nog ongeveer 2 weken na op de fles. Het Wosterhout's Snollebolleke wordt dus een kerstkindje en zal rond 25 december geboren worden. We kunnen nu al niet wachten om “het scheel eraf te mogen drinken”.

We gaan er een feestje van maken!

Op het moment dat 't Wosterhout's Snollebolleke klaar is om gedronken te worden, willen we haar uiteraard met iedereen die ons geholpen heeft delen. Daarom organiseren we vlak na de geboorte van dit smakelijke biertje een bierpresentatie waarop je kennis met haar kan maken.
In afwachting op het brouwproces, vindt de presentatie plaats in januari 2017. De exacte locatie is nog niet bekend, maar de presentatie van 't Wosterhout's Snollebolleke wordt natuurlijk gehouden in haar geboorteplaats: Oosterhout. Tijdens de presentatie is iedereen welkom en zal er voldoende gelegenheid zijn om deze heerlijke blondine te proeven. Hoe de presentatie er verder uit komt te zien… dat blijft nog even een verrassing.

Deze categorie bevat geen artikelen. Indien subcategorieën getoond worden op deze pagina kunnen deze artikelen bevatten.

DLB Imperator

WILLEM VAN ERVEN
EMILE VAN KERKOERLE
BART GEEFSHUIJSEN

Hebben voor DLB een onvergetelijke daad verricht en mogen voor eeuwig de titel DLB Imperator dragen.

JSN Yoyo template designed by JoomlaShine