Skip to content

De Lastige Broertjes bestaan 10 jaar!

Het begon als een geinige hobby…
10 jaar later zijn de brouwketels wat groter geworden maar hebben we er nog net zo veel plezier in.

Daarom geven we op 30 maart een gezellig feest in Café Oud Brabant in Oosterhout (NB). We starten vanaf 20.00uur en gaan door tot sluitingstijd.
Wat je kunt verwachten lees je op deze pagina. De toegang is gratis. Kom jij ook?!

Dit hebben we voor je op het programma

West Coast Project Band

Muziek van West Coast Project Band

Geen feestje zonder muziek. Daarom hebben we niets minder dan de West Coast Project band uitgenodigd om de avond muzikaal aan te kleden met bekende nummers van onder andere Average White Band, Toto en Young Gun Silver Fox. Swingende muziek met elementen van soul, jazz, R&B, funk, rock en disco. Voor ieder wat wils dus.

De 7 muzikanten van West Coast Project spelen laid-back Westcoastpop. Het repertoire neemt je cruisend door het zonnige Los Angeles van de jaren zeventig. Met dank aan de soulvolle stemmen van de vocalisten, het melodisch toetsenwerk, smaakvolle & funky bas,- en gitaarpartijen, en natuurlijk strakke beats.

West Coast Project Bandleden

Vinyl DJ Barend draait door...

DJ Barend draait door….
Deze vinyl vreter draait al wat jaartjes mee en is bekend van Het Zomer Theater, We are Electric, Paas Pop, Stadstheater de Boemel, Hop On Hop Off en diverse festivals in Brabant.

DJ Barend aka Boogie Fever neemt je mee naar de tijd van wijde spijkerbroeken, glitterbollen, disco, funk en soul. Hij verwent ons deze avond met heerlijke muziek uit de jaren 70 en 80!

DJ Barend aka Boogie Fever
Café Oud Brabant

Café Oud Brabant

is een “bruin” café met activiteiten in het centrum van Oosterhout.
Het is sinds ca. 1680 gevestigd in een fraai pand en sinds mensenheugenis een pleisterplaats. Het café heeft een mooi terras aan het autovrije gedeelte van de Leijsenhoek, een voorcafé, een open zaal/podiumgedeelte, een feestzaal, oefen- en vergaderruimtes en een eigen studio.
De bar voorziet in een ruim assortiment aan bieren waaronder een aantal bieren van de De Lastige Broertjes. Deze brouwerij produceert een aantal ambachtelijke bieren in diverse stijlen zoals blond, dubbel, quadrupel, IPA, porter en stout.

En natuurlijk heerlijke bieren van De Lastige Broertjes!

Kom jij ook?

Zaterdag 30 maart – aanvang vanaf 20:00 uur
Café Oud Brabant – Oosterhout (NB)

't Wosterhouts Snollebolleke
't Wosterhouts Snollebolleke
De Janksmoel
De Smokey Porter
Verbroedering
Bettie Akkum Aaipiejee
'k Wil'm
Back To Top