skip to Main Content

3 gepassioneerde broers, 1 visie, 1001 bierideeën...

De bieren van De Lastige Broertjes worden ontdekt in het “thee-huis”. Een oud Engels theehuis in het prachtige Floralia park in Oosterhout. Hier werken we wekelijks aan nieuwe smaken en bierideeën. Door variaties te maken op eerdere recepten worden de bieren van De Lastige Broertjes steeds verfijnder. Wanneer het recept goed genoeg is wordt het in grotere hoeveelheden gebrouwen.

Het brouwen van bier is onze passie. Het genot waarmee ons bier gedronken wordt, de kroon op ons werk. Onze missie is het het brouwen van onvergetelijk lekkere bieren. Uitzonderlijk in smaak en beleving.

Genieten van een mooi bier is nog fijner als je dat gevoel kunt delen met anderen. Als bierbrouwer staan we midden in de samenleving. Bier verbind, bier verbroederd. De samenleving is onze inspiratiebron, vormt ons publiek en geeft ons bestaansrecht. Zoals een goed bier, vinden we ook dat de samenleving in balans moet zijn. Hier dragen we graag ons steentje aan bij. Zo gebruiken we uitsluitend natuurlijke producten producten voor onze bieren, gaan we zuinig om met water en zijn we voor verantwoord alcoholgebruik. Maar soms is één steentje niet genoeg. We dragen dan ook een extra steentje bij, daar waar dit in de samenleving nodig is.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Back To Top